نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

شیوه نامه ارسال گزارش پیشرفت رساله

/ /

عطف به مصوبه شورای دانشکده علوم مورخ 1400/2/29 در مورد حل مشکلات عدم ارسال به موقع گزارش های پیشرفت 6 ماهه رساله های دکتری، دستورالعمل زیر برای اجرا ابلاغ می گردد:

"به منظور ایجاد نظم و رفع مشکلات ناشی از عدم ارسال به موقع گزارشهای پیشرفت 6 ماهه رساله های دکتری، مقرر گردید که تمام گزارشهای پیشرفت 6 ماهه رساله های دکتری در نیمسال اول از تاریخ 15 آبان تا 30 آبان و در نیمسال دوم از 15 اردیبهشت تا 31 اردیبهشت تهیه، ارائه و در سیستم اتوماسیون آموزشی ثبت گردند. مسئولیت عدم ثبت به موقع گزارشها متوجه دانشجو و استاد راهنمای ایشان می باشد. ارایه شفاهی گزارش دانشجویانی که در فرصت مطالعاتی و مرخصی تحصیلی هستند در صورت تشخیص کمیته رساله، بصورت مجازی می باشد و تصمیم گیری در مورد نحوه ارایه شفاهی سایر دانشجویان بر عهده بخش ها است."

دانشجویانی که تمدید سنوات دارند ابتدا باید گزارش پیشرفت پایان نامه را از طریق  سیستم اتوماسیون آموزشی ارسال کنند تا بتوانند تمدید سنوات خود را انجام دهند.